Byd velkommen til Rikke Ø. Asmussen, Substans’ nye chefkonsulent

Den 1. marts var en glædens dag hos os i Substans. Vi bød nemlig tidligere centerchef Rikke Ø. Asmussen velkommen i Substans teamet.  

Rikke har mere end 10 års ledelseserfaring fra Gribskov, Furesø og Københavns Kommune indenfor social- og sundhedsområdet. Som arbejdsopgave kommer Rikke til at have sin daglige gang ude hos vores kunder og bidrage med substans til social- og sundhedsområdet som offentlig rådgiver og underviser. Rikke brænder for sikker drift og varig udvikling af de store velfærdsområder, hvor kommunernes medarbejdere hver dag har borgerne mellem hænderne. Det gælder på tværs af myndighed og udfører, social og sundhed, børn, unge, voksne og ældre.

Nogle af Rikkes helt store kæpheste er:

  • Borgerinddragelse med fokus på en respektfuld og klar kommunikation, som er nødvendig, når borgerne er afhængige af støtte fra kommunen og relationen til medarbejderne.
  • Datadrevet udvikling, hvor fakta om dagligdagens aktiviteter er et afgørende element, når nye løsninger skal implementeres.
  • Faglige strategier og økonomisk styring skal gå hånd i hånd for at skabe sikker drift – det giver legitimitet, opbakning og eksekveringskraft.
  • Organisations- og ledelsesudvikling når opgaver og roller er dilemmafyldte og i krydspres.

Vi glæder os til at dele Rikkes væsen, kompetencer og erfaringer med jer!