2020

Årskongres for myndighedspersoner


Datoer

Modul 1: 3.-4. november 2020

Tilmelding er bindende


Kontakt

Kursusadministration
adm@substans-konsulenthus.dk
+45 4279 2660


Pris

DKK 5.325,-
ex. moms

Årskongres

Substans' 20. årskongres afholdes den 19. og 20. november 2019 i Middelfart. Årets tema er borgerinddragelse og myndighed i udvikling.

Hvis borger er i centrum, hvor skal myndighed så være?

Vi glæder os til at byde dig velkommen til Substans’ 20. årskongres, hvor vi sætter fokus på, hvordan øgede krav til borgerinddragelse kan ændre myndighedsrollen og -opgaven.

Kom og få inspiration fra dygtige teoretikere og erfarne praktikere fra udvalgte kommuner. Sæt allerede nu kryds i kalenderen den 19. og 20. november 2019.

På årskongressen har vi sat os for at undersøge, hvilke krav det stiller til nutidens og fremtidens myndighedsrolle, når kommunerne for alvor skal lykkes med at sætte borger i centrum samtidig med, at myndighed skal tage ansvar for både de faglige og økonomiske løsninger og de politiske prioriteringer.

Ledelseskommissionen anbefaler, at vi sætter borgeren i centrum, og at borgerorienteringen skal være et kompas for medarbejderne. Lovgivningen kræver et øget fokus på borgerinddragelse og finansloven understøtter værdig ældrepleje og sætter blandt andet borgernes selvbestemmelse i centrum.

Borgerinddragelse, selvbestemmelse, medbestemmelse, borgeren i centrum, samskabelse, sæt borgeren i spil… Kært barn, mange navne. Vi har talt om det længe, og vi har gjort det længe med forskellige facetter – men nu er der efterhånden ingen tvivl om, at vi skal sætte borgerne endnu mere i spil!

 

Download programmet her

 

 

TilmeldingTilmelding til 2020