2020

Årskongres for myndighedsledere og -chefer


Datoer

Modul 1: 2.-3. september 2020

Tilmelding er bindende


Kontakt

Kursusadministration
adm@substans-konsulenthus.dk
+45 4279 2660


Pris

DKK 6.250,-
ex. moms

Årskongres

Helt nye veje og sikker drift - hvordan det? Kom med til den 9. lederkongres på myndighedsområdet med Substans den 2. og 3. september 2020, der afholdes på det skønne SPA Hotel Kellers Park i Børkop (https://www.comwellkellerspark.dk/).

Den måde vi styrer på, virker ikke godt nok. “Vi skal væk fra bureaukratiets kringlede veje og have mere plads til fagligheden, så dygtige medarbejdere frit kan investere i borgernes livsduelighed” – sådan lyder det i regeringens nærhedsreform. Der skal nye veje til i myndighed – i tæt samarbejde med hospitaler og på tværs af fagspecialister. Men hvordan sikrer vi samtidig en sikker drift med budget og medarbejdere i balance, når vi også skal skabe helt nye tænkemåder, samarbejdsmodeller og arbejdsgange?

Med hjælp fra fremtrædende ledelsesteoretikere, styrelser, forskere og dygtige praktikere, ser vi nærmere på den værdi og forandring nærhedsreformen peger frem imod – og hvad det betyder for myndighedsopgaven. Gennem en række dialogspor bliver du medskaber af fremtidens løsninger med fokus på mere inddragelse, økonomistyring og tværfaglige løsninger.

Du går hjem med et fornyet syn på dit ledelsesrum og med konkrete greb til at løfte fremtidens ledelsesopgave i myndighed.

 

Du kan downloade årets program og tilmelde dig herunder. Vi har selvfølgelig arrangeret årskongressen, så vi fortsat kan holde afstand. Der vil være ekstra mange workshops, hvor vi deles i mindre grupper. 

På plakaten i år finder du blandt andet:

  • Kristian Dahl, hvis forskning tilbyder en syntese i krydspresset mellem mere velfærd for færre penge, klar styring, høj grad af samskabelse og stor robusthed. Et krydspres, der oftest mærkes særligt stærkt i myndighed.
  • Jacob Torfing, der med sin forskning viser, hvordan flere tilgange til styring både kan være konkurrerende og sameksisterende. I myndighed er der i høj grad brug for sameksisterende styring, for at kunne lykkes med det store fokus på styring og sikker drift.
  • Jette Runchel,  som er udpeget til ledelsesambassadør af regeringen, KL og Danske Regioner. Vi inviterer Jette med i lederloungen til en dialog med deltagerne om ledelsesmæssige greb til de fremtrædende udfordringer med tværgående ledelse på myndighedsområdet.
  • Lillian Mogensen, der med sin erfaring fra topposter i ATP og Danske Bank tilbyder 31 greb til dilemmaledelse – dilemmaer som alle myndighedsledere kender til.
  • Karin Storr & Rikke Ø. Asmussen, kigger ind i Ankestyrelsens præcisering af praksis for §§ 83 og 85, og hvilke udfordringer og nye råderum det medfører ude i Kommunerne.

 

Vi glæder os til at se dig i fantastiske omgivelser i Børkop d. 2. og 3. september 2020!

 

OBS! Du kan ikke tilmelde flere deltagere på én tilmeldingsformular. Én tilmelding pr. deltager. Vi bruger din e-mailadresse til at sende program og diverse materialer. Har du spørgsmål, er du velkommen til at skrive til louise@substans-konsulenthus.dk

TilmeldingTilmelding til 2020