82 netværksmøde – innovation i praksis

82 Netværksmøde


Datoer

Modul 1: 14. december 2021

Tilmelding er bindende


Kontakt

Kursusadministration
adm@substans-konsulenthus.dk
+45 71 90 06 94


Pris

DKK 950,-
ex. moms

Kursus

Fremdrift i Aalborg og Grib København er gået sammen om at være værter på næste netværksmøde under overskriften innovation i praksis. Vi er nu 45 kommuner med i 82 netværket. Alle med hver sin unikke model, lokale rammer og lokale ambitioner ift. at styrke borgernes handlekraft og livsmestring.

Er du ligesom os optaget at, hvordan paragraf 82 i serviceloven kan åbne op for nye praksisformer i det sociale arbejde? Har du ambitionen, og vil du inspireres med erfaringer fra praksis og med modeller til at skabe forandring og udvikling af kommunens forebyggende indsatser? Så tag del i vores første fysiske temamøde i 82-netværket, nu efter covid-19 nedlukningen.

Vi er pt. 45 kommuner med i 82 netværket. Alle med hver sin unikke model, lokale rammer og lokale ambitioner ift. at styrke borgernes handlekraft og livsmestring. Grib København og Fremdrift i Aalborg, arbejder begge, men på hver sin måde, med innovative praksisformer. Vi inviteres indenfor i deres arbejdsrum og præsenteres for deres tænkning af paragraf 82 indsatsen.

Efter oplæggene trækker vi i arbejdstøjet sammen. Camilla Ottesen leder af Fremdrift i Aalborg og Bjarke Solkjær, leder af Grib København, sætter gang i to små træningsbaner, hvor deltagerne træner de innovative muskler, så 82-området fortsat designer indsatser, der øger menneskers livsmuligheder.

Temadagen afholdes med Aalborg og Københavns Kommune som værter og vil foregå på 2 lokaliteter samtidigt. Du vælger selv, hvor du vi l deltage. Programmet, som kan downloades i linket nedenfor, er tilrettelagt med fysisk fremmøde, fælles velkomst, netværk mellem deltagerne, oplæg fra Fremdrift i Aalborg og Grib København, efterfulgt af workshops på lokaliteten.

Pris for deltagelse: 950 kr. per deltager ex. moms

Dato: 14. december 2021

Nærmere information om adresser og lokaler følger på mail ca. en uge før mødet.

Vi glæder os til, at vi ses!

TilmeldingTilmelding til 82 netværksmøde – innovation i praksis