Nutid, fremtid. Myndighed for altid?

Årskongres for myndighedsmedarbejdere


Datoer

Modul 1: 8.-9. november 2022

Tilmelding er bindende


Kontakt

Kursusadministration
adm@substans-konsulenthus.dk
+45 42 79 26 60


Pris

DKK 5.925,-
ex. moms

Årskongres

Vi glæder os til at byde dig velkommen til Substans' 23. årskongres, som afholdes den 8. og 9. november 2022 i Middelfart.

Vi lever på mange måder i en tid under forandringens vinde. I det politiske Danmark ser vi det ved, at kommunerne bliver ”sat fri” på en række velfærdsområder, og vi afprøver nye tiltag som selvvisitation og faste, selvstyrende teams. Der er et stort fokus på borgerens rolle, ansvar og ikke mindst rettigheder og nogle af vores store, grundlæggende myndighedsinstanser er underlagt kritik og dermed også et politisk pres for forandring. Der er fokus på det nære sundhedsvæsen, mere åbenhed i sagsarbejdet og journalerne og på forebyggelse og sundhedsfremme.

Og som det så ofte er med forandring, giver det anledning til en række spørgsmål. Særligt ét har det med at trænge sig på: Hvad betyder det for mig?

Det er også et spørgsmål, vi er optagede af i Substans: Hvad betyder forandringerne for myndigheden både nu og i fremtiden?

Og da vi er for nysgerrige til at stille spørgsmål uden også at afsøge svar, har vi på denne årskongres sat os for at se nærmere på disse forandringens vinde sammen med kloge hoveder, erfarne praktikere og skarpe idémagere.

På årskongressens første dag sætter vi fokus på de ydre forhold – på rammer og opgaver. Hvordan påvirker forandringens vinde de kommunale rammer på velfærdsområdet og hvilke krav stiller det til myndighedsopgaven?

På dag to zoomer vi ind på de indre forhold og undersøger, hvilke kompetencer og færdigheder det kalder på i fremtiden, når rammevilkår og myndighedsopgaven ændrer sig.

Enkelt værelse: DKK 5.925 ekskl. moms
Uden overnatning: DKK 4.475 ekskl. moms
Shareroom (dvs. fælles bad – men to værelser): DKK 5.725 ekskl. moms

Det endelige program ligger klar i starten af september. Vi håber at se dig på Comwell i Middelfart den 8.-9. november!

TilmeldingTilmelding til Nutid, fremtid. Myndighed for altid?