Modul 1: 24.-25. november 2021
Modul 2: 9.-10. december 2021
Modul 3: 5.-6. januar 2022
Tilmelding er bindende
Kursusadministration
adm@substans-konsulenthus.dk
+45 61 79 80 66
DKK 13.190,-
ex. moms
Stiller du dig selv nogle af ovenstående spørgsmål, kan overbygningen ’Myndighedsrollen i et kommunikativt perspektiv’ give dig svarene.
Formålet er at styrke deltagernes kommunikative kompetencer i mødet med borgere, kollegaer og med tværfaglige samarbejdspartnere, så de bedre kan:
Undervisningen er tilrettelagt med seks undervisningsdage og to obligatoriske træningsopgaver hjemme i kommunen. Undervisningen er sammensat af teoretiske oplæg, arbejde med egne cases og kommunikationstræning med videobaseret feedback på iscenesatte situationer og ’real life’ borgersamtaler. Træning i praksis og personlig feedback på video fra en ægte borgersamtale.
Som en ganske særlig og vigtig del af undervisningen skal hver deltager video- eller lydoptage en borgersamtale. Her tager vi træningen ud af undervisningslokalet og lader den nye viden og kommunikative kompetencer belyse myndighedspersonens egen praksis. På den måde adskiller vi os fra traditionel kommunikationstræning, der ofte tager udgangspunkt i opstillede rammer. Optagelsen gennemgås af en underviser på forløbet, der i en personlig feedbacksamtale drøfter deltagerens personlige kommunikationsmønstre og fremtrædende roller i samtalen. Deltageren får en personlig læringsplan med sig, som bruges til at fastholde læring hjemme i praksis – eventuelt i MUS. Uddannelsesforløbet vægter samspillet mellem teori og deltagernes, såvel som undervisernes, praksiserfaringer. På den måde får deltagerne mulighed for at udvikle viden, færdigheder og kompetencer, der er genkendelige og anvendelige for deltagerne i praksis.
Vi samarbejder med Københavns Professionshøjskole. Opfylder du optagelseskravene kan du vælge at tage et diplommodul fra studieordningen “Modul Vf83: Kommunikation”, som svarer til 10 ETCS point.
Du følger undervisningsdagene hos Substans, som uanset diplommodul eller ej, er tilrettelagt på diplomniveau, og du afslutter ved at skrive en diplomopgave.
Den skriftlige opgave skal have et omfang på maksimum 10 normalsider svarende til 12.000 anslag inklusiv mellemrum – der er ikke et mundtligt forsvar. Tidsfristen på opgaveaflevering er ca. 4 uger efter sidste undervisningsdag. Københavns Professionshøjskole står for vejledning i forbindelse med den skriftlige opgave.
Diplommodulet koster 6.900 pr. studerende (Pris pr. 1. januar 2021).