Juridisk konsulent til undervisning og udvikling af social- og sundhedsområdet… med substans

Brænder du for at gøre en forskel for borgeren på social-, ældre- og sundhedsområdet? Og har du lyst til at være en del af et konsulenthus i vækst, hvor du får en høj grad af frihed, faglige udfordringer og attraktive udviklingsmuligheder?

Så er det dig, vi mangler!

Vi søger en jurist med kendskab til den sociale lovgivning, særligt indenfor sundheds- og ældreområdet.

Læs videre her hvis du kan lide og har mod til at:

 • undervise kommunalt ansatte i proces- og materielle regler bl.a. indenfor serviceloven
 • være med i spændende udviklingsopgaver
 • løse konkrete juridiske opgaver
 • drive og være med til at sælge udviklingsprojekter

Dine opgaver og din rolle

Du skal undervise på vores kompetenceudviklingsforløb – både kurser, uddannelser og temadage. Undervisningen vil primært være indenfor sundheds- og ældreområdet, og vil primært være indenfor lovgivningen på hhv. myndigheds- og udførerområdet.

Du vil også skulle deltage i konsulentopgaver, som projektleder eller konsulent i et team med andre Substans-konsulenter og konsulenter og medarbejdere fra kommunerne. Det kan være samarbejdsprojekter på tværs for at sikre helhed og sammenhæng omkring borgerne eller udvikling af en rehabiliterende praksis i kommunerne. Intern konceptudvikling, tilbudsskrivning og ekstern vidensformidling i form af artikler og faglige opslag vil også blive en del af dine opgaver.

Dine kvalifikationer

Du har kendskab til kommunernes opgave med omsorg og støtte på ældreområdet og er stærk i de lovgivningsmæssige rammer og vilkår for opgaveløsningen. Du kan skabe retning, effekt og sikre god kvalitet i opgaveløsningen i konkrete kundeopgaver og i interne udviklingsprojekter og bidrage til den interne faglige udvikling i Substans.

Du er…

 • en dygtig underviser, facilitator og projektleder, der både kan designe og gennemføre målrettede, skræddersyede og praksisnære udviklingsforløb
 • skriftlig stærk og dygtig til at formidle mundtlig, og analytisk og løsningsorienteret i opgaveløsningen
 • motiveret af at dyrke relationer og har lyst til at medvirke til salg gennem bl.a. aktivering af dit professionelle netværk. Du har forretningsforståelse og fokus på kundens behov, når du er med til at sælge, og er ambitiøs i forhold til fagligt og personligt at videreudvikle dig i konsulentrollen.
 • nysgerrig på dine relationer og nytænkende på det faglige felt. Du er tillidsskabende og kan samarbejde på tværs af faglighed og funktion
 • ansvarlig og arbejder selvstændigt med opgaverne, men er også en holdspiller, der motiveres af at indgå i et udviklende samarbejde med både kollegaer og kunder
 • har kendskab til den kommunale praksis og forebyggelse, rehabilitering, borgerinddragelse og god sagsbehandling er ikke nyt for dig.
 • klar over, hvem du er, og hvad du kan og står ved det. Du er modig og tør udfordre kollegaer og kunder på alle niveauer

I Substans får du…

 • mulighed for at sætte aftryk på praksis indenfor social-, sundhed- og ældreområdet og arbejde med en bred vifte af kundeopgaver fra undervisning, sparring på konkrete sager og arbejdsgange, udvikling af strategier og til deltagelse i tilbuds- og udbudsskrivning.
 • legeplads med rum og mulighed at prøve ting af på din måde – samtidig med, at du har et fælles fagligt ståsted i form af koncepter, metoder og kollegaer, der er optaget af at gøre en forskel for kunderne. Du vil indgå i forskellige ’vidensfelter’ med kollegaer, kunder og forskere, der har ansvar for udvikling af bestemte områder. Fx myndighed, ledelse, rehabilitering, kommunikation mm
 • et stærkt fagligt arbejdsmiljø med fokus på individuel og fælles læring i en tryg kultur, hvor feedforward og feedback er hverdag fra engagerede og erfarne kollegaer med stærke metoder og kompetencer og en bred forretningsforståelse
 • mulighed for at være med på en udviklingsrejse, hvor du skal være en vigtig medspiller i udviklingen af Substans som firma og vores faglige koncepter

Vi søger en fuldtidskollega. Du får hele Danmark som arbejdsplads og skal være villig til rejseaktivitet på kundeopgaver og til interne møder i Aarhus og i København, men du kan bo, hvor du vil. Flere dage ugentligt kan du arbejde hjemmefra eller fra vores kontor i Aarhus eller København. Du vil opleve stor fleksibilitet og mulighed for at tilrettelægge din egen arbejdstid.

Du får titlen udviklings- eller chefkonsulent og ansvar svarende til profilen – afhængig af dine erfaringer.

Yderligere oplysninger

Du er meget velkommen til at kontakte Partner Karin Storr på tlf. 26169380 eller mail karin@substans-konsulenthus.dk for at høre mere om Substans og opgaverne.

Hvem er Substans

Du vil blive en del af et velkonsolideret konsulenthus, der har eksisteret i over 15 år. Vi holder til i Aarhus og København, men har kunder i hele Danmark. Vi er pt. 6 fuldtidsansatte og en håndfuld konsulenter og undervisere, der løser specifikke afgrænsede undervisnings- eller konsulentopgaver. Vi arbejder tæt sammen med andre konsulentfirmaer, uddannelsesinstitutioner og enkeltmandskonsulenter om vores opgaver.

Vores vision er, at borgerne styrkes i mødet med kompetente kommunale organisationer, der har blik for helhed og sammenhæng.

· Vi har indgående praksiskendskab

· Vi har viden om nyeste forskning og tendenser på området

· Vi kan koble og implementere strategi i praksis

· Vi er ambitiøse og udfordrer

· Borgerne kan mærke, vi har været der

Vores indsatser har effekt, fordi vi rådgiver med substans.

Vores faglige fokusområder i 2021 er:

 • Rehabilitering
 • Helhed og sammenhæng
 • Borgerinddragelse
 • Styring