Kursus

82 Netværksmøde

Tidlig Forebyggende Indsats i Viborg og Grib København er gået sammen om at være værter på næste netværksmøde under overskriften innovation i praksis. Vi er nu 45 kommuner med i 82 netværket. Alle med hver sin unikke model, lokale rammer og lokale ambitioner ift. at styrke borgernes handlekraft og livsmestring.

Er du ligesom os optaget at, hvordan paragraf 82 a-c i serviceloven kan åbne op for nye praksisformer i det sociale arbejde? Har du ambitionen, og vil du inspireres med erfaringer fra praksis og med modeller til at skabe forandring og udvikling af kommunens forebyggende indsatser? Så tag del i en af vores netværksmøder i 82-netværket.

Vi er pt. 45 kommuner med i 82 netværket. Alle med hver sin unikke model, lokale rammer og lokale ambitioner ift. at styrke borgernes handlekraft og livsmestring. Viborg og København er værter ved næste netværksmøde den 3. juni. Grib København og Tidlig Forebyggende Indsats i Viborg, arbejder begge, men på hver sin måde, med innovative praksisformer. Vi inviteres indenfor i deres arbejdsrum og præsenteres for deres tænkning af paragraf 82 indsatsen.

Efter oplæggene trækker vi i arbejdstøjet sammen i små workshops hvor vi skal arbejde med innovation i praksis. Vi sætter gang i små træningsbaner, hvor deltagerne træner de innovative muskler, så 82-området fortsat designer indsatser, der øger menneskers livsmuligheder.

Temadagen afholdes med Viborg og Københavns Kommune som værter og vil foregå på 2 lokaliteter samtidigt. Du vælger selv, hvor du vi l deltage. Programmet findes på linket nedenfor og er tilrettelagt med fysisk fremmøde, fælles velkomst, netværk mellem deltagerne, oplæg fra både Grib København og Viborg, efterfulgt af workshops på lokaliteten.

Pris for deltagelse: 950 kr. per deltager ex. moms

Dato: 03. juni 2022

Vi glæder os til, at vi ses!

Åbne kurser

Dette kursus oprettes som åbent kursus, men vi har ingen kurser åbne netop nu. Kontakt os for at høre nærmere.