Årskongres

Årskongres for myndighedsledere og -chefer

Helt nye veje og sikker drift - hvordan det? Kom med til den 9. lederkongres på myndighedsområdet med Substans den 2. og 3. september 2020, der afholdes på det skønne SPA Hotel Kellers Park i Børkop (https://www.comwellkellerspark.dk/).

Den måde vi styrer på, virker ikke godt nok. “Vi skal væk fra bureaukratiets kringlede veje og have mere plads til fagligheden, så dygtige medarbejdere frit kan investere i borgernes livsduelighed” – sådan lyder det i regeringens nærhedsreform. Der skal nye veje til i myndighed – i tæt samarbejde med hospitaler og på tværs af fagspecialister. Men hvordan sikrer vi samtidig en sikker drift med budget og medarbejdere i balance, når vi også skal skabe helt nye tænkemåder, samarbejdsmodeller og arbejdsgange?

Med hjælp fra fremtrædende ledelsesteoretikere, styrelser, forskere og dygtige praktikere, ser vi nærmere på den værdi og forandring nærhedsreformen peger frem imod – og hvad det betyder for myndighedsopgaven. Gennem en række dialogspor bliver du medskaber af fremtidens løsninger med fokus på mere inddragelse, økonomistyring og tværfaglige løsninger.

Du går hjem med et fornyet syn på dit ledelsesrum og med konkrete greb til at løfte fremtidens ledelsesopgave i myndighed.

 

Du tilmelder dig årskongressen herunder. Vi satser stærkt på, at programmet ikke ændres. Flere af oplægsholderne har allerede bekræftet, at de flytter med på de nye datoer. Så snart vi har et opdateret program, vil du ligeledes kunne finde det herunder. 

På plakaten i år finder du blandt andet:

  • Kristian Dahl, hvis forskning tilbyder en syntese i krydspresset mellem mere velfærd for færre penge, klar styring, høj grad af samskabelse og stor robusthed. Et krydspres, der oftest mærkes særligt stærkt i myndighed.
  • Jacob Torfing, der med sin forskning viser, hvordan flere tilgange til styring både kan være konkurrerende og sameksisterende. I myndighed er der i høj grad brug for sameksisterende styring, for at kunne lykkes med det store fokus på styring og sikker drift.
  • Dorthe Crüger, som er udpeget til lederambassadør i den offentlige sektor af regeringen, KL og Danske Regioner. Dorthe mener, at lederen for bordenden er død – også på myndighedsområdet.
  • Lillian Mogensen, der med sin erfaring fra topposter i ATP og Danske Bank tilbyder 31 greb til dilemmaledelse – dilemmaer som alle myndighedsledere kender til.
  • Karin Storr & Rikke Ø. Asmussen, kigger ind i Ankestyrelsens præcisering af praksis for §§ 83 og 85, og hvilke konsekvenser det medfører ude i Kommunerne.

 

Vi glæder os til at se dig i fantastiske omgivelser i Børkop d. 2. og 3. september 2020!

 

OBS! Du kan ikke tilmelde flere deltagere på én tilmeldingsformular. Én tilmelding pr. deltager. Vi bruger din e-mailadresse til at sende program og diverse materialer. Har du spørgsmål, er du velkommen til at skrive til louise@substans-konsulenthus.dk

Åbne kurser