Årskongres

Årskongres for myndighedsledere og -chefer

Skab værdi i fremtidens myndighed - det starter med dig! Kom med til den 8. lederkongres på myndighedsområdet med Substans den 28. og 29. maj 2019, der som noget nyt i år afholdes på det skønne SPA Hotel Kellers Park v. Vejle (https://www.comwellkellerspark.dk/).

Det starter med dig! Sådan lyder det i anbefalingen fra ledelseskommissionen om at skabe vækstvilkår for arbejdsglæde og ledelseslyst. Med hjælp fra fremtrædende ledelsesteoretikere og dygtige praktikere, stiller vi skarpt på dig og din ledelseslyst. Du går hjem med et fornyet syn på dit ledelsesrum og med konkrete greb til at løfte fremtidens ledelsesopgave i myndighed.

Bliv inspireret af kollegaer og få sparring til, hvad der styrker dine medarbejderes møde med borgerne i en ramme tegnet op af krav til dokumentation, økonomistyring og effektive løsninger.

Tag et kig ind i krystalkuglen og gå med i debatten! Sammen med styrelser, direktører og forskere ser vi nærmere på den værdi og forandring sundhedsreformen og sammenhængsreformen peger frem imod – og hvad det betyder for myndighedsopgaven.

Gå i dybden med fremtidens ledelsesopgave. På en række lederlaboratorier bliver du medskaber af fremtidens løsninger med ny teknologi, mere inddragelse, bedre samskabelse og forebyggelse.

 

Du tilmelder dig årskongressen og kan downloade programmet herunder. 

 

På plakaten i år finder du blandt andet:

  • Poula Helt, er Ph.D., ledelseskonsulent, -forsker og forfatter. Hun har gennem de seneste 10 år bidraget til udvikling af personligt lederskab i teori og praksis og er kendt for sit bidrag til udvikling af en ny forståelse af ledelse. Hun introducerer bl.a. greb til æstetisk ledelse.
  • Klaus Majgaard, har arbejdet i mere end 20 år med offentlig styring og velfærdsudvikling som chef og direktør i stat og kommune. Klaus har gennem sin forskning i kvalitet i offentlig styringsdialog et spændende blik for fremtidens ledelsesudfordringer.
  • Caroline Grøn, har arbejdet for ledelseskommissionen. Caroline er ph.d og Lektor ved Aarhus Universitet. Her er hun med til at udvikle et værktøj til evaluering af offentlige ledere, som led i regeringens Ledelses- og kompetencereformen.
  • Eva Stenby Carlsen, Ingeniør og Executive MBA med international ledelseserfaring. Carlsen&E er et internationalt konsulenthus, der træner topledere og mellemledere i matrixledelse & forhandling og installerer tillidsfuldt samarbejde på tværs i både private og offentlige organisationer.
  • Helle Schnedler, Centerchef i Center for Omsorg og Rehabilitering, Københavns Kommune. Har deltaget i et udviklingsarbejde om fremtidens myndighed i sundhedsforvaltningen.
  • Ann- Cristina Matzsen, Centerleder Job-, aktivitets-, og kompetencecentret i Gentofte Kommune. Vinder af Danmarks bedste offentlige arbejdsplads for andet år i træk – og forfatter til bogen Ledelses i virkeligheden – sammen med Alfred Josefsen.
  • Jakob Schierup Bovin, Leder af Visitationen i Halsnæs Kommune. Jakob har en række spændende erfaringer og perspektiver på ledelseslyst og ledelsesglæde som myndighedsleder.

 

OBS! Du kan ikke tilmelde flere deltagere på én tilmeldingsformular. Én tilmelding pr. deltager. Vi bruger din e-mailadresse til at sende program og diverse materialer. 

Åbne kurser