Myndighedsarbejdet

Giv dine kompetencer et løft – både juridisk, kommunikativkt og organisatorisk

I Substans tilbyder vi kompetenceudviklingsforløb, uddannelser, kurser og temadage for både medarbejdere og ledere inden for social- og sundhedsområdet. Vi har specialiseret os i myndighedsopgaven og -funktionen siden 2000, og vi kan derfor tilbyde os selv som kompetente samarbejdspartnere, der har indgående kendskab til jeres praksis.

Vi udbyder uddannelser, kurser og temadage både som åbne hold eller hjemkøb, hvilket du kan læse mere om under hvert forløb.

Kompetenceudvikling, uddannelser & kurser

På vores uddannelsesforløb og kurser vil du møde undervisere, der er drevet af at styrke ledere, medarbejdere og borgere. Gennem vores uddannelsesforløb og kurser får du mulighed for at træde ud af den daglige trummerum for en stund – slippe fokus fra den næste sag i bunken og begynde at se opgaven med nye og fagligt skarpslebne briller. Et mulighedsrum, hvor spørgsmål som “hvad skal der til for, at jeg og vi lykkes?” kan få ben at gå på.

Temadage

Udover vores uddannelsesforløb og kurser tilbyder vi også kompetenceudvikling i form af temadage. Ønsker du eller din afdeling eksempelvis at blive skarp på forbrugsgodebestemmelsens kringlede kroge, eller hvordan du kan træffe kvalificerede afgørelser? Vi kommer gerne hjem i din kommune og hjælper med at lave det nødvendige oversættelsesarbejde ind i jeres praksis.