Nye datoer for årskongres for myndighedsledere og -chefer. ’Ledelse af myndighedens kultur og forandring’

Af hensyn til Corona og evt. restriktioner har vi valgt at udskyde Årskongres for myndighedsleder og- chefer til efteråret. Dette gør vi med ønsket og forhåbningen om, at årskongressen kan afholdes fysisk og med et talrigt fremmøde!

Derfor skal I sætte kryds i kalenderen d. 30. september og d. 1. oktober 2021 til inspirerende input og netværk på Comwell Kellers Park i Børkop. I år sætter vi fokus på ’Ledelse af myndighedens kultur og forandring’. Det endelige program kommer snarest.

 

Når myndighedens opgave ændrer sig fra ansøgning til behov og fra ydelse til løsninger – hvad skal så udvikles i myndighedens kultur, og hvordan gør man det som leder og chef?

Ledelse af myndighed er lige nu også en ledelse af kulturforandringer. Myndighed er i gang med en bevægelse fra en privatpraktiserende til en mere opsøgende kultur, og såvel nærhedsreform som hovedlov vil øge presset på den bevægelse. De nye roller og opgaver i relationen mellem udfører og myndighed, hvor samarbejdet skal være tættere og på nye måde, og myndighed skal lære at dele deres mandat, kalder på den opsøgeende kultur. Det samme gør kravene om, at myndighed arbejde mere tværfagligt både med andre myndighedskollegaer og andre fagprofessionelle, for lave én samlet udredning, én afgørelse og én samlet handleplan. Fremtidens myndighed har forsat på effektiv sagsbehandling men samtidig også på at skabe løsninger i netværk på tværs af afdelinger og teams. ”Det er en lang sej kultur ændring”; siger mange myndighedsledere, så på 2021 årskongressen sætter vi fokus på, hvordan kulturarbejdet også bliver en del af dit ledelsesgrundlag.

 

Du kan allerede melde dig til nu: https://substans-konsulenthus.dk/hold/aarskongres-2021/