Sådan håndterer vi følgerne af coronavirus

Få svar på spørgsmål i forbindelse med deltagelse på uddannelsesforløb, kurser, årskongresser og udviklingsforløb. - Senest opdateret den 6. april 2020

I Substans er det alfa og omega, at vores kunder er i trygge omgivelser i den kommende tid, og derfor gælder følgende;

Uddannelsesforløb/kurser:

  • Åbne uddannelsesforløb, der skulle være gennemført før 10. maj, er skubbet længere frem på foråret. De enkelte deltagere har fået direkte besked om de nye datoer.
  • Rammes en deltager af karantæne, der  samtidig skulle have været på et af vores uddannelsesforløb efter påske, vil det være muligt enten at følge uddannelsesdagene på video eller at blive flyttet over på et senere hold.

Udviklingsforløb og hjemkøbte uddannelser:

Substans’ almindelige aflysningsbetingelser er:

  • Hvis forløbet aflyses efter kontraktens indgåelse, vil vi som udgangspunkt kræve fuld betaling.
  • Hvis kunden, 3 måneder inden opstart, ønsker at ændre aftalte datoer, er der, et halvt år fra den aftalte startdato, mulighed for at aftale nye datoer uden ekstra omkostninger.
  • Ønskes forløbet skubbet efter de 3 måneder inden opstart opkræves som udgangspunkt 50% af den fulde pris.

Vi har dog suspenderet vores normale kontraktlige bestemmelser grundet Covid19. Så det er pt. muligt at rykke forløb uden omkostninger, hvis det ikke er muligt eller giver mening for kunden eller processen, at fastholde nuværende aftaler. Dog skal forløb afholdes i 2020. Er det muligt sammen med kunden at finde alternative løsninger på opgaven, der skabe samme værdi og løse opgaven inden sommer, forsøger vi som udgangspunkt det. 

Alle i Substans – både vores konsulenter og kursussteder – følger naturligvis myndighedernes anbefalinger og tager alle de forbehold, vi kan og skal for at undgå smittespredning.

Vi opdaterer hjemmesiden løbende i takt med, at situationen ændrer sig herunder myndighedernes krav og anbefalinger.

Har du yderligere spørgsmål, kan du kontakte partner, Charlotte Nejmann Kjær på: charlotte@substans-konsulenthus.dk eller 25444770 eller partner, Karin Storr på karin@substans-konsulenthus.dk eller 26 16 93 80

Pas godt på hinanden og alle de borgere, der har særlig brug for hjælp.