Sådan håndterer vi følgerne af coronavirus

Få svar på spørgsmål i forbindelse med deltagelse på uddannelsesforløb, kurser, årskongresser og udviklingsforløb. - Senest opdateret den 27. marts 2020

I Substans er det alfa og omega, at vores kunder er i trygge omgivelser, og derfor har vi valgt at opstille følgende opmærksomhedspunkter:

Uddannelsesforløb/kurser:

  • Åbne uddannelsesforløb, der skulle være gennemført inden påske, er skubbet længere frem på foråret. De enkelte deltagere har fået direkte besked om de nye datoer.
  • Rammes en deltager af karantæne og samtidig skulle have været på et af vores uddannelsesforløb efter påske, vil det være muligt enten at følge uddannelsesdagene på video eller at blive flyttet over på et senere hold.

Udviklingsforløb og hjemkøbte uddannelser:

Substans’ almindelige aflysningsbetingelser er:

  • Hvis forløbet aflyses efter kontraktens indgåelse, vil vi som udgangspunkt kræve fuld betaling.
  • Hvis kunden, 3 måneder inden opstart, ønsker at ændre aftalte datoer, er der, et halvt år fra den aftalte startdato, mulighed for at aftale nye datoer uden ekstra omkostninger.
  • Ønskes forløbet skubbet efter de 3 måneder inden opstart opkræves som udgangspunkt 50% af den fulde pris.

Da det er en meget særlig og vanskelig situation vi p.t. befinder os i med coronavirus, har vi dog i Substans besluttet at være fleksible og sammen med vores kunder forsøge at finde løsninger, som tager hensyn til alle parter.

I den periode hvor myndighederne formelt set har hjemsendt alle offentlige ansatte, der ikke er i kriseberedskab (indtil videre til 30/3), har vi suspenderet vores almindelige aflysningsbetingelser og tilbyder at flytte alle aftaler uden omkostninger for kunderne. Forlænges hjemmekarantænen forlænges denne mulighed også.

Ønsker kunderne at flytte forløb, når hjemmekarantænen formelt set igen er ophørt, forsøger vi at finde fleksible løsninger, der tager hensyn til den ekstraordinære situation, begge parter står i. Det kan dog betyde, at der også vil være en ekstra omkostning for kunderne.

Alle i Substans – både vores konsulenter og kursussteder – følger naturligvis myndighedernes anbefalinger og tager alle de forbehold, vi kan og skal for at undgå smittespredning.

Vi opdaterer hjemmesiden løbende i takt med, at situationen ændrer sig herunder myndighedernes krav og anbefalinger.

Har du yderligere spørgsmål, kan du kontakte partner, Charlotte Nejmann Kjær på: charlotte@substans-konsulenthus.dk eller 25444770.

Pas godt på hinanden og alle de borgere, der har særlig brug for hjælp.