Modul 1: 14.-16. januar 2025
Modul 2: 4.-6. februar 2025
Modul 3: 4.-6. marts 2025
Tilmelding er bindende
Kursusadministration
adm@substans-konsulenthus.dk
+45 23 10 15 55
DKK 18.875,-
ex. moms
Det overordnede formål med uddannelsen er, at deltagerne udvikler bevidsthed om myndighedsrollen, opgaver og ansvar sådan, at myndighedspersonen kan gennemføre god sagsbehandling inden for juridiske, politiske og organisatoriske rammer. Deltagerne udvikler faglige kompetencer til at kunne løse myndighedsopgaver med afsæt i borgernes rettigheder og behov, kommunens serviceniveau, behovet for ensartethed og med fokus på ressourcer, gode formål samt helhed og sammenhæng.
Efter basisuddannelsen for myndighedspersoner har du udviklet kompetencer til at kunne:
Uddannelsen er tilrettelagt med moduler á hhv. fire dage og seks dage svarende til 60 lektioner med en praksisrelateret øvelse i mellemperioden. Den enkelte deltager vil få feedback fra underviserne på hhv. udarbejdelse af den gode sagsbehandling og en afgørelse.
På uddannelsen bliver deltagerne præsenteret for:
Uddannelsen giver en central grundforståelse og -viden til alle, der arbejder som myndighedsperson indenfor det social– og sundhedsfaglige område. Med myndighedspersoner forstås visitatorer, sagsbehandlende terapeuter og øvrige professionelle, der træffer afgørelser indenfor sociallovgivningen. Uddannelsen henvender sig til de professionelle, der ønsker et mere indgående kendskab til de juridiske bestemmelser, sagsbehandlingskravene og samtidig få udviklet og styrket den faglige forståelse for arbejdet som myndighedsperson.
Kontakt os gerne, hvis I ønsker uddannelsen gennemført som hjemkøb. Uddannelsen vil foregå hjemme i egen organisation eller i samarbejde med nabokommuner, hvor forløbet kan tilpasses, eventuelt afkortes eller sætte fokus på særlige temaer.
Deltagerne vil møde højt specialiserede undervisere med viden og kompetencer indenfor myndighedsudøvelse i kommunal forvaltning, kommunikation, jura, lovgivning og god sagsbehandling. Underviserne tager udgangspunkt i aktuel viden, lovgivning og praksis fra Ankestyrelsen.
På uddannelsen kan du møde:
// Charlotte Nejmann Kjær, partner, master i public government og cand.phil. i kommunikation
// Karin Storr, partner, cand.jur.
// Louise Bjerre Bojsen, udviklingskonsulent, cand.mag.comm
// Christian Buskjær Christensen, chefkonsulent, cand.scient.soc.
// Rikke Ø. Asmussen, chefkonsulent, cand.scient.pol.
// Ane Stenbak, juridisk konsulent, Københavns Kommune
// Tatiana Hjort Sørensen, juridisk konsulent, Aarhus Kommune