Økonomisk tilskud og BPA

Temadag: Økonomisk tilskud og BPA


Datoer

Modul 1: 23. januar 2025

Tilmelding er bindende


Kontakt

Kursusadministration
adm@substans-konsulenthus.dk
+45 23 10 15 55


Pris

DKK 2.795,-
ex. moms

Kursus

Bestemmelserne om økonomisk tilskud og borgerstyret personlig assistance er et kompliceret fagområde, hvor der både er juridiske, sundhedsfaglige og kommunikative udfordringer. Formålet med bestemmelserne er bl.a. at give den enkelte borger en helhedsorienteret og sammenhængende indsats, hvor fleksibilitet og selvbestemmelse er nøgleord. På temadagen vil vi se på personkredsen, indholdet i de to bestemmelser og udmålingen af støtten. De to bestemmelser indeholder hver deres indsatser og dermed udmåling. Udover BPA-bestemmelserne har vi fokus på de bestemmelser, der kan tilbydes som alternativ løsning i stedet for § 95 eller § 96.

HVAD FÅR DU UD AF DAGEN?

På temadagen får deltagerne et grundigt kendskab til de juridiske forhold – herunder Ankestyrelsens praksis, så de kan træffe kvalificerede beslutninger på det rette grundlag.

 

HVEM UNDERVISER?

På temadagen kan du enten møde:

// Karin Storr, partner i Substans, cand.jur.

// Julie Riis, chefkonsulent, cand.jur.

 

HVEM KAN DELTAGE?

Dagen er rettet mod myndighedspersoner, der arbejder med eller er nysgerrige på de særlige bestemmelser, jf. § 95 eller § 96.

HVIS VI GERNE VIL HJEMKØBE TEMADAGEN?

Temadagen kan også gennemføres som hjemkøb. Kontakt os gerne, hvis I ønsker dagen gennemført hjemme i egen kommune. Dagens indhold og længde kan tilpasses, og vi kan sætte fokus på særlige udfordringer, som den enkelte kommune står med.

 

HVAD KOSTER DET?

Kr. 2795,- + moms for 1 dage. Tilmelding er økonomisk bindende.

Prisen for en temadag som hjemkøb ved op til 22 medarbejdere er DKK 23.500,- + moms og transport per dag. Ved flere deltagere er I meget velkomne til at kontakte os via adm@substans-konsulenthus.dk, hvor vi vil udregne en pris med afsæt i den konkrete aftale og omfang.

 

HVEM KONTAKTER JEG?

Hvis du ønsker at vide mere om temadagen eller andre muligheder for at sætte fokus på en professionel sagsbehandling, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Julie Riis, tlf. 51 66 46 70, Julie@substans-konsulenthus.dk

Tilmelding



Tilmelding til Økonomisk tilskud og BPA