Inspirationsdag om faste teams

Inspirationsdag om faste teams


Datoer

Modul 1: 11. november 2024

Tilmelding er bindende


Kontakt

Kursusadministration
adm@substans-konsulenthus.dk
+45 23 10 15 55


Pris

DKK 995,-
ex. moms

Kursus

Kom med til inspirationsdag om faste teams med Substans! Sådan kan I lykkes med faste teams – tips og inspiration

På inspirationsdagen får du:

  • input til løsninger i forhold til de udfordringer og barrierer der kan opstå i forbindelse med implementeringen af faste teams.
  • input til hvordan du arbejder med frisættelsesbegrebet set fra et borger- og et medarbejderperspektiv.
  • input til hvordan man kan skabe og lede en team-orienteret kultur, hvor det er tillid og tryghed der er bærende fremfor en styrende ledelse
  • input til hvordan man kan inddrage borger, netværk og civilsamfundet
  • mulighed for at erfaringsudveksle med dine kollegaer i andre kommuner.

I løbet af dagen søger vi bl.a. svar på:

Hvordan vi løser praktiske udfordringer – frisættelse:  Hvordan ”pakker vi pakkerne ud” så vi sikrer, at medarbejderne får fleksibilitet i udførelsen af arbejdet og borgers selvbestemmelse kommer i spil?  Og hvordan får vi inddraget netværk og civilsamfund i løsninger og hvordan arbejder vi hensigtsmæssigt med tidsstyring og koordinering?

Hvordan kan vi hensigtsmæssigt organisere os: Hvem skal være en del af det faste team? Hvor stort bør et team være for at sikre bæredygtigheden? Og hvordan skal samarbejdet og kommunikationen være for at have et effektivt samarbejde på tværs?

Hvordan sikrer vi væredygtighed i teamet:  Hvad gør vi, hvis vi oplever manglende følgeskab fra medarbejderne? Hvordan får vi skabt en fælles kultur på trods af forskellige faglige baggrunde, værdisæt og arbejdsmetoder?

Hvordan laver vi klog og faciliterende ledelse: Hvordan går vi fra at være instruerende til at blive faciliterende? Hvordan lykkes vi med åben kommunikation, motivation, læring, ny viden, udvikling og positiv arbejdskultur?

 

Download og se det fulde program:

TilmeldingTilmelding til Inspirationsdag om faste teams